pointer OVER ONS

Retailtraining is een onderneming van Gerrit Jan Bargeman, Ronald Bangma en Maria Boelens.

Wij trainen, ontwikkelen en leiden iedereen op die te maken heeft met klanten. Van management tot ondernemer, van stafmedewerkers op het hoofdkantoor tot de medewerker op de winkelvloer. We zijn eigenwijs, ambitieus en praktisch en dat zie je terug in onze opleidingen. Wij geloven dat relevant opgeleide medewerkers de motor van een organisatie zijn en grotendeels de kracht en het succes bepalen. Investeer in die motor en zie dat persoonlijke groei en groei van de totale organisatie hand in hand gaan!

pointerGerrit Jan
Bargeman

(1971) heeft tijdens en na zijn studie aan Saxion en Fontys Hogescholen, ruime leidinggevende commerciële ervaring opgedaan in diverse functies bij KPN Retail. In 2005 startte Gerrit Jan als zelfstandige onder de naam Retailtraining.

t-icoon       i-icoon

pointerRonald
Bangma

(1979) opleidingskundige, is na zijn opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen werkzaam geweest in diverse trainersrollen bij o.a. Free Recordshop, Holland Retail en Erkend Opleiden. In 2012 werd Ronald partner bij Retailtraining.

t-icoon       i-icoon

pointerMaria
Boelens

(1969) werkte na haar opleiding in diverse leidinggevende commerciële en advies- functies bij ABN AMRO en Delta Lloyd. In 2012 schreef zij het boek ‘Klanten komen altijd van rechts’, waarin ze de klantgerichtheid in Nederland op pakkende wijze analyseerde en beschreef. Sinds 2013 is Maria partner bij Retailtraining.

t-icoon       i-icoon

pointerCick
Geers

(1967) werkte na haar opleiding in diverse functies op (corporate, interne en marketing-) communicatiegebied bij o.a. Heembeton en DA Retailgroep. Als Office Manager is zij binnen Retailtraining verantwoordelijk voor de communicatie en het projectmanagement en zorgt zij ervoor dat achter de schermen alles voor zowel trainers als deelnemers soepel verloopt.

t-icoon       i-icoon

Hiske Ouwerkerk

pointerHiske
Ouwerkerk

(1981) is sinds november 2016 werkzaam bij Retailtraining als trainster en opleidingskundige. Na haar opleiding heeft zij sales- en leidinggevende ervaring opgedaan in de retail. Tijdens haar opleiding Opleidingskunde heeft zij de fijne kneepjes van het trainers- en coach vak geleerd.

t-icoon       i-icoon

Ons werk kenmerkt zich door ervaring, kennis en passie! Wij leven voor het vak en krijgen steeds opnieuw energie van de positieve veranderingen die onze trainingen teweeg brengen bij onze opdrachtgevers. Daar doen we het voor! Meer lezen over de mensen achter Retailtraining?

publicaties